Onnea 10 vuotiaalle Confetille

Jokaisen juhlien järjestäjän, koti- tai ammattileipurin ehdoton seitsemäs taivas on varmasti juhla- ja leivontatarvikkeita myyvä Confetti. Suomen suurin ja vanhin laadukkaisiin juhla- ja leivontatarvikkeisiin erikoistunut maahantuoja, tukkumyyjä ja vähittäiskauppias.

Confetin takana on yrittäjäpariskunta Terhi ja Petri Tuomela.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Confetin tarina

Terhi ja Petri muuttivat takaisin Suomeen useiden Yhdysvalloissa sekä Kanadassa asuttujen vuosien jälkeen ja huomasivat, että täällä ei oikein tuntunut löytyvän juhla- ja leivontatarvikkeisiin erikoistunutta liikettä, joten he päättivät perustaa oman.

Idea oli tarjota jokaiselle leivonnasta ja juhlienjärjestämisestä innostuneelle mahdollisuus ostaa tuotteita helposti ja nopeasti, mikä ensi alkuun tarkoitti luonnollisesti verkkokauppaa.

Confetin verkkokauppa näki ensimmäisen päivänvalonsa Terhin ja Petrin kotona ja sananmukaisesti makuuhuoneesta. Pariskunta pakkasi tilauksia työpäivänsä jälkeen ja kuljetti niitä postiin ennen töihin menoa kunnes tila makuuhuoneesta ja muualtakin kotoa yksinkertaisesti loppui.

Pikkuhiljaa asiaa pohdittuaan he päättivät toteuttaa unelmansa omasta putiikista.

Ensimmäinen 70 neliön myymälä avattiin Tuusulaan, josta tuo useiden muuttojen jälkeen laajentui varastoineen ajanmyötä 700 neliöön.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nykyisin Terhi ja Petri käyttävät alihankkijoita varastointiin ja tuotteiden toimituksessa päivittäistavarakauppiohin. Työlistävät useita henkilöitä Tuusulan ja Espoon myymälässään sekä välillisesti myös yrittäjävetoisissa Franchissin-ketjuissaan Jyväskylässä, Kuopiossa, Pirkkalassa Raisiossa, Rovaniemellä ja Vantaalla.

Confetin verkkokauppa tietenkin palvelee muuta Suomea yhtä ammattitaidolla ja nopeasti kuin ennenkin.

Confetti edustaa useita merkkibrändejä Wilttonista FunCakesiin ja valmistuttaa myös omaa laadukasta Confetti -tuotemerkkiään.

Näin yrittäjäperheen lapsena ja nykyään yrittäjän puolisona ainakin tällä Confetin tarinaa ajatellessa silmänurkka kostuu. Miten unelmasta tuli sisulla ja kovalla työllä elanto, joka myös nykyään turvaa monen muunkin perheen toimeentuloa.

Confetti täytti juuri 10 vuotta. 10 vuotta kovaa työtä ja 10 vuotta unelmaa. Onnea Terhi ja Petri! Onnea Confetti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Perjantaina 11.11.16 vietettiin Tuusulan myymälässä syntymäpäiviä. Tarjolla oli kuohuviiniä, kahvia ja takuu varmat kakkuöverit.

Vaikka kuinka yritin niin en ihan joka kakusta enää pystynyt maistamaan. Niin paljon niitä oli.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yrittäjinä Terhi ja Petri kannattavat myös muita paikallisia yrityksiä. Herkulliset fantasiakakut olivat CutiePie:sta ja suussasulavat macaron leivokset tilattu PH7 konditorialiikkeestä.

Sokerina pohjalla oli kyllä Confetin työntekijöiden taidonnäyte kerroskakusta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Confetin työntekijöiden taidonnäyte.

Kauko-ohjattava ilmapallo Nemo kävi myös vieraita moikkaamassa.

Kerran vielä Terhi ja Petri. Onnea teille ja onnea Confetille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ihana Terhi ❤ Skumppatornin ensimmäisen lasin poisotto on aina hieman jännittävää koska se vaatii kylmiä hermoja ja vakaata kättä. Hienosti meni !

3 Comments Lisää omasi

 1. Outi sanoo:

  Tuolta olen hankkinut vaikka mitä kivoja kakkujuttuja, koristeita, vuokia yms. Unelmapaikka tällaiselle kotileipurillekin.

  Tykkää

 2. Oi mitä herkkuja ja olen muuten tainnut käydä tuolla Pirkkalan liikkeessä 🙂

  Tykkää

 3. Tiia sanoo:

  Oli kiva nähdä kakku ja juhla-ja leivontataivaassa. ❤

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s